BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Image Alt

Rreth Nesh

Vector Travel Group është një kompani udhëheqëse, private e profilit të tillë në Kosovë dhe në rajon.

Është themeluar në vitin 1992 në Prizren – Kosovë.
Aktiviteti kryesor i kompanisë është transporti rrugor. Linjat e rregullta në të cilat ata udhëtojnë janë:

Prizren-Shkup-Prizren,
Prizren-Ulqin-Prizren,
Prizren-Zagreb-Prizren,
Prizren-Stuttgart-Frankfurt-Prizren, si dhe në Stamboll.

Përveç trafikut rrugor, kompanitë ofrojnë shërbime të shitjes ajrore (IATA, BSP),
pushime verore dhe dimërore, udhëtime në Evropë, turne në Kosovë, udhëtime të veçanta dhe programe me kërkesë (udhëtimi në kongrese dhe panaire, organizata, seminare dhe takime biznesi), ekskursione të nxënësve dhe studentore, asistencë në marrje të vizës. Të gjitha këto shërbime kryhen me ndihmën e një ekipi profesional prej 30 të punësuarve të përhershëm si dhe të punësuar ndihmës.
Me përjashtim të Prizrenit, kompania është e regjistruar në Ulqin-Mal të Zi dhe në Stuttgart-Gjermani.

Fokusi i themeluesit është kualiteti e cila paraqet edhe moton kryesore të kompanisë.

You don't have permission to register